fredag 26. oktober 2007

Frøya er 8 mnd idag...

Idag er Frøya 8 mnd! Hvor er tiden blitt av? Disse 8 mnd har gått utrolig fort. Har mest av alt bare lyst til å stoppe tiden litt, og nyte dagene ekstra godt. Frøya er blid og snill som dagen er lang. Vi blir bare mer og mer glad i henne etterhvert som tiden går og hun får bare mer og mer sin egen lille personlighet.

Vi er utrolig glad og stolt over den lille hjerteknuseren vår :-)

Ellers for tiden så er jeg i full gang med julekort-laging. Det tar jammen meg tid å lage 40 hjemmelagede julekort, men du verden så jeg koser meg også dette året med å lage mine egne julekort. Håper jo at folk setter pris på kortene de får og at de ikke bare går rett i søppeldunken. Har vært og snopt meg noen nye mønsterark hos Scrappejungelen idag, så det blir nok litt scrapping på meg i løpet av helgen vil jeg tro. Er rett og slett deilig og være ferdig med alle scrappekonkurranser for en stund og virkelig lage noe jeg selv vil lage uten at noen skal sette krav til noe som helst. Det strømmer jo over av nyheter i scrappebutikker så det er jammen meg en farlig hobby for lommeboka : -)

Ønsker dere alle en riktig GOD HELG !

måndag 22. oktober 2007

Fikk meg en utfordring,.....


For en uke siden så fikk jeg en utfordring fra høvdingen sjøl på scrapping.no Oppgaven var som følger: Scrapp en lo i 12x12, ikke bruk av nærbilder. Bildene skal vises fra topp til tå. Det skal minimum være 3 bilder. Det skulle også være bruk av det nyeste Lemonade alfabetet med minimun 5 ord.
Så denne oppgaven klarte jeg faktisk. Jeg sliter nemmlig med å bruke bilder som ikke er nærbilder, så nå håper jeg jo virkelig at jeg er over den sperren.
Slik ble iallefall resultatet!

søndag 21. oktober 2007

Har vært og lekt meg i fotostudio :-)

På fredag var jeg i fotostudioet til Elite foto i Stavanger. Når jeg kjøpte kameraet mitt så fikk vi gratis fotokurs. Når kurset var over så sa kursholderen at vi som ville kunne få låne studioet deres gratis for å ta bilder av ungene. Gjett om jeg benyttet tilbudet så på fredag var hele familen og tok bilder.
Oscar ville jo absolutt ikke være med men han myknet opp etterhvert...han måtte rett og slett bestikkes med slikepinne og bom bom eske :-)

Det var utroli moro å leke seg med eget kamera og ikke minst få ta bilder med skikkelig lyssetting. Jeg kommer garatnert til å komme tilbake og ta flere bilder. Nå var jo dette første gang og jeg må jo bare si meg fornøyd med bildene. Jeg tok jo 260 bilder så jeg har jo lit å velge mellom. Her kommer ett lite lass med bilder.



















laurdag 20. oktober 2007

Nå røyk jeg ut av scrappekrigen.......


Da røyk jeg ut av scrappekrigen på scrapping.no.......vi var 5 stykker igjen og idag var det min tur til å ryke ut av konkurransen. Utrolig kjekk konkurranse med en lo i uka. Akkurat passelig for mitt tempo :-) Oppaven var at vi skulle scraplifte en 1 side, og så skulle man lage en side to med 6 bilder. Slik ble mitt resultat. Tusen takk for stemmen jeg fikk.'Utrolig høyt nivå på disse scrappedamen jeg har kriget mot. Utrolig mye fint.

Ellers er det bare daffe og litt ryddedag idag....var på scrappetreff hos Famileskatter igår og det var utrolig koselig og se så mange gode kjente scrappere. Det var skikeklig kjekt og jeg gleder meg allerede til neste treff. Jeg satt og malte trykk hele kvelden....ypperlig oppgave og gjøre når man ikke er hjemme for jeg trengte jo kun en veske med utstyr.

Ikveld blir en rolig kveld med god mat og sofaligging :-) har vært ute og fartet 2 kvelder på rad nå så ikveld skal jeg bare nyte familielivet med en god film og god mat.

Ønsker dere alle sammen en videre fin helg.

tysdag 16. oktober 2007

Dagene fyker avsted.....

Sanna og Frøya studerer hverandre

Dagene fyker av sted og snart er det jammen meg julaften "dåne". Ikke før det er mandag så er det allerede fredag og nok en uke er gått avsted. Synes det er litt skremmene hvor fort tiden går...og nå er snart Frøya 8 mnd. Hun er jo blitt stor jente nå som ruller fra rygg til mage på ett lite øyeblikk....snart åker hun seg fremover og vips så er hun blitt stor. Skulle ønske jeg kunne stoppe tiden litt. Synes denne tiden med Frøya nå er veldig verdifull....jeg koser meg masse med henne hver eneste dag, og prøver å nyte tiden så godt jeg bare kan. Er kjempeglad for at akkurat HUN kom til oss.

Idag hadde jeg barseltreff hjemme hos meg. Vi er vanligvis 5 stykker totalt, men det var en som er på ferie så hun kom ikke idag. Det er ikke lett og ta bilder av disse småtrollene våres for de beveger seg jo hele tiden :-) Det er 5 jenter i barselgruppen og alle er jo bare til å spise opp......4 nydelige og perfekte babyer var hos meg idag og vi voksne har kost oss med hjemmelaget skinkepai m/salat og kaffi til dessert :-) Synes det er herlig og ha disse treffene....det er jo så kjekt og gå annenhver tirsdag til barseldamene. Vi er en skikkelig koselig gjeng der jeg liker alle.....håper at vi kan holde denne gruppen lenge og at vi kan få mange kjekke stunder sammen både med og uten unger. :-)


Her ser dere de 4 herlige jentene i barselgruppen...Oda ser jo noe forskrekket ut da men det er nå så.
Til venstre: Marie, Sanna, Frøya og Elise


Vi la alle sammen med hode mot hode og det ble jo litt kult bilde utav det...


Enda mer nærbilde...



Lek på gulvet......nå er det ikke lenge før de kravler over gulvene

Eller så er tirsdagen litt travel dag med turn på Oda...... Oda elsker turn så idag vet det hennes turndag. Ellers så har jeg bare sløkkan på sofaen og sett jakten på kjærligheten....og ellers bare surfa litt rundt på nettet. Nå er det rett før jeg skal i seng...kjenner at det tar på å ha barseltreff :-)

laurdag 13. oktober 2007

Scrappekrigen's oppgave 10



JIPPI !!!!!!! Jeg gikk videre i scrappekrigen denne uken også.......

Oppgaven var at man skulle bruke fargene hvit, brun, gul og grønn i clean & simple. Den nederste kartong borden er faktsik lyse gul men på lo'en her ser den ferskenfarget ut. Scanneren klarer rett og slett ikke å gjengi rett farge akkuart her. Ja, ja her ser dere iallefall resultatet mitt på denne oppgaven. Synes dette bilde av Frøya er såååååå herlig :-)

Ønsker dere alle en riktig GOD HELG!

måndag 8. oktober 2007

På tur i skauen....

Litt av "gjengen" sitter rundt grillen for å få ferdig pinnebrødet :-)

Snadder :-)

Oscar er i farten med snue og bolle :-)


Oda, Philip og Sarah klatrer til topps i treet


Her er Oda nesten på toppen


Oscar står ved enden av treet og bare følger med
Vi hadde en flott skogstur på lørdag i det fine været. En venninde av meg med 3 unger, Maya med 3 unger og meg selv med 2 unger. Frøya lå hjemme med 40 i feber så hun kunne vi ikke ta ut. Så hun var hjemme med pappa hele dagen.
Vi pakket sekkene med grillpølser, pinnebrøddeig og vedkubber. Der vi egentlig skulle være kom vi ikke til med vogner, så da måtte vi velge en annen plass og dermed så ble det ikke bålbrenning når det ikke var laget klar bålplass. Men vi grillet på engangs grill og stekte og stekte på pinnebrøddeig....til slutt så ble de jo stekt på ett eller annet vis. Ungene storkoste seg med å klatre i trær og springe og leke i skogen.
Alt i alt var det en koselig lørdag, men jeg var trøtt når kvelden kom....da kom Maya til oss på kvelden siden hun har høstferien her nå. Vi koste oss med taco og jabbing til langt på natt :-)
Nå tenkte jeg at jeg skulle sette meg ned litt og finne frem litt bilder og farger til ukens krigs-oppgave.



Gresskar åkeren....

Alle samlet foran hønshuset

Oscar har plukket seg ut ett lite gresskar......

Bare så vidt at Oda klarer å løfte dette gresskaret :-)


Oscar ble skikkelig god venn med gårdshunden



Det var masse marihøner på de visne solsikkene som var i åkeren, så dette var jo veldig spennede.


Det er jo noen små gresskar å velge i......


GRESSKAR :-)

Så var denne helgen også over og ny hverdag er over oss. Det har vært en travel helg med shopping og gode turer :-) Jeg har hatt besøk av Maya med ungene som nå har vært hjemme på Sola i høsferien. Så vi har shoppet oss fattige på srappesaker og kost oss masse sammen med ungene både ute og inne.
På fredag dro vi til en gård på Kolnes som jeg har vært på de tre siste årene i forbindelse med Halloween feiring. På denne gården har de masse masse gresskar som de dyrker selv, og som de selger. Men iår når vi kom så var det nesten INGEN gresskar.....vi var skikkelig forundret over dette, men det var rett og slett det dårlige været vi har hatt i sommer som gjorde utslaget. Det var nesten ingenting av det de hadde dyrket som kom opp. Skikkelig trist for bonden var skikkelig lei seg for dette. Men vi fikk plukke med oss de vi fant og så ble det jo litt små gresskar da til å ha på stuebordet som pynt. Ungene koste seg selv om det var lite gresskar. Det var en laaaang rekke med vinset solsikker og der var det masse med marihøner på.....så ungene tok de på kroppen og på armer for å telle hvor mange år de forskjellige var :-)
Alt i alt en fin tur til Kolnes gården......selv om det var veldig lite gresskar.
Forøvrig så ble bildene veldig mørke...syns det er vanskelig å få gode bilder i skygge og sol om hverandre.

søndag 7. oktober 2007

Får være med en uke til......


Jeg får jammen meg være med en runde til i scrappekrigen.....det begynner virkelig og bli spenennde nå når vi bare er 6 stykker igjen. Oppgaven vi fikk denne gangen var at tittelen på lo'en skulle være tittelen på en sang du liker ekstra godt. det skulle være med ett kort fra en kortstokk eller ett tarotkort. Det skulle også være skjult tekst på lo'en. Så slik ble min løsning :-) Tusen takk for alle stemmene....jeg gikk jammen meg til topps i min gruppe.Og det er jeg jammen meg stolt av for det var utrolig mange flotte bidag. Så da får jeg jo være med en uke til, så da er det bare å brette opp armene og finne nye ideer til ny oppgave.

Siste oppgave av scrappestafetten


Her er mitt siste bidrag i scrappestafetten. Oppgave 13 var at jeg skulle bruke 4 ord i overskriften. Tusen takk for alle stemmen....denne gikk også videre til finalen men lenger kom den ikke :-) Uansett så er jeg kjempefornøyd med 5 bidrag i finalen med så masse flotte lo'er.
Idag er det søndag og skikkelig "daffe dag" Maya har vært her på høstferie i 4 dager så vi har hatt fulle program med shopping og turer i skog og mark, så jeg er liksom mettet på aktivitet idag. Frøya er syk og har hatt feber nå i snart 2 døgn......feberen er oppi 40 hver eneste dag så nå får hun paracet og stort sett bare sover. Lurer rett og slett på om det er den 4. barnesykdommen.
Så idag går dagen til å vake litt klær og rydde litt ellers i huset. Det er liksom alltid noe å gjøre.

fredag 5. oktober 2007

Scrappestafetten's oppgave 12

Først må jeg jo få takke alle som har stemt på denne lo'en i scrappestafetten. Jeg gikk jammen meg videre til finalen :-) Oppgaven gikk ut på å lage en lo med mye journaling.....teksten på siden skulle være i fokus og det måtte være minimum 2 bilder.
Fant ut at barselbildene er det jo alltid litt å skrive om så da valgte jeg de bildene. Tusen takk for alle stemmene.

Så var det fredag og helg igjen....tiden bare flyr avgårde og snart er det jul. Gleder meg faktisk til jul med god mat og masse kos.

Idag skal vi til fotograf med Frøya, så det gleder jeg meg til. Håper jo at vi får ett blinksudd. Jeg vil ha likt bilde av henne som av de 2 andre i stua så derfor blir det ikke helt slik jeg egentlig vil ha bildet, men så lenge de to andre er slik de er, så må jeg jo nesten ha likt til henne så lenge de skal henge ved siden av hverandre. Neste fredag har jeg fått låne ett studio alene der jeg kan bruke mitt kamera og bare knipse ivei....og da blir det jo med alle 3 ungene med hvit bakgrunn. Så jeg får legge hodet i bløt til ideer til den fotograferingen.

Senere idag vil jeg dra ut i gresskaråkeren og plukke ut noen fine gresskar til den store Halloween festen :-) Vi lager jo litt til for ungene her hjemme så da er det kjekt å ha ett stort gresskar til å skjære ut og ha lys inni.

Ønsker dere alle en riktig fin helg!